Office of the Future

Security-features die zijn ingebouwd in de hardware maken het voor cybercriminelen veel moeilijker om in te breken.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
  • Kies uw taal:  

Veiligheid boven alles

De hoeveelheid data die dagelijks verwerkt wordt is gigantisch. Ook jij wil jouw ruwe schetsen natuurlijk niet onmiddellijk wereldkundig maken, toch? Daarom is het enorm belangrijk om beveiliging hoog in het vaandel te dragen.

Zet hackers een hak

HP heeft die beveiligingsboodschap goed begrepen door bij de HP Elite pc’s meer dan ooit in te zetten op beveiligingsfuncties als secure – click by click en verschillende beschermingslagen onder, in en boven het beschermingssysteem. Dit zorgt voor een proactieve bescherming tegen dreigingen en een snel herstel na een eventueel beveiligingsprobleem.

Lees meer

Security via hardware

HP Privacy Camera
Deel alleen wat u wilt delen.

HP Multi-factor Authenticate
Uw vingerafdruk is uw wachtwoord.

HP Sure View Gen
Geef meekijkers geen kans.

HP Sure Sense
Intelligente bescherming tegen dreigingen.

HP Sure Click
Ga zorgeloos het internet op.

HP Endpoint Security Controller
Malware heeft geen schijn van kans.

HP Sure Start
Automatisch herstel na een firmware-aanval.

HP Sure Run
Zorg voor een optimale verdediging.

HP Sure Recover
Snel en eenvoudig herstel.

Whitepapers

The face of cybersecurity in today’s workplace

De moderne werkplek met tal van digitale, mobiele mogelijkheden biedt veel voordelen voor bedrijven en werknemers, maar ook een gigantische uitdaging: hoe dit alles (toestellen en netwerken) beveiligd houden?

Download whitepaper

Security in the era of industry 4.0

De productie-industrie is een belangrijk target voor cybercriminelen. Deze sector draait immers vaak op verouderde OS en geeft aan niet voldoende kennis in huis te hebben om met securitydreigingen om te gaan, wat investeringen in nieuwe digitale technologieën niet bevordert.

Download whitepaper

A simple guide to the dark web

Bedrijfsdata zijn big business op het dark web. Cybercriminelen bieden er grof geld om bedrijfsgeheimen te pakken te krijgen. Er zijn manieren om je ertegen te wapenen, en gespecialiseerde IT-dienstverlening kan daarbij helpen.

Download whitepaper

Matching flexibility with security

De veiligheidsrisico’s die met plaatsonafhankelijk werken gepaard gaan, kan je op verschillende niveaus aanpakken. HP heeft een reeks beveiligingsfeatures die zijn ingebouwd in de hardware, als eerstelijnsbescherming.

Download whitepaper

Security at home

Thuiswerken zit steeds meer in de lift. Het is zaak er ook voor te zorgen dat er op een veilige manier van thuis uit gewerkt kan worden. HP gaat hierop in om te kijken of jouw onderneming hier volledig klaar voor is.

Download whitepaper

HP Remote Worker Cybersecurity Best Practices

In deze uitdagende tijden werken we meer van thuis. We moeten niet alleen zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne, maar ook voor een sterke cybersecurity-hygiëne. HP lijst praktische informatie op om jou hierbij te helpen.

Download whitepaper