Office of the Future

62% van de werknemers werkt vanop meer dan 1 locatie.

Kom in contact met HP

HP raadt Windows 10 Pro aan voor bedrijven
Powered by Intel®
 • Kies uw taal:  

Oplossingen voor thuis en op kantoor

Vandaag de dag spreken we niet alleen meer over onze desk in the office, maar spreken we in één adem ook over onze thuisdesk; onze hoffice. Beide werkplaatsen zijn ondertussen evenwaardig en vullen elkaar bovendien mooi aan. Wat dacht je van een dagje te werken op kantoor aan een flexdesk en een ander dagje van thuis uit te werken?

Anno 2020 is alles mogelijk en kunnen werknemers zowel op kantoor als thuis gebruik maken van veelzijdige apparatuur. Denk maar aan een extra (eventueel draagbare) display, een extern toetsenbord en muis. Met de juiste tools stimuleren we onze creativiteit en verhogen we onze productiviteit; waar we ook zijn. HP is helemaal mee!

De beste apparaten in de wereld werken met Windows 10 Pro.


Een digitale arendsblik

Een klaar beeld voor al jouw visuals

Zie jij het eerder groots en ben je dus verknocht aan een groot extern scherm of ga jij voor een kleiner, draagbaar model dat je in no time meeneemt naar eender waar? Of sterker nog: een subliem, golvend ontwerp dat niets aan de verbeelding overlaat. Alles voor een betere inleving in je werk! Maak kennis met de verschillende modellen.

Meer informatie

Collaboration displays
Samenwerken (ook online) was nog nooit zo prettig! Prima beeld en geluid.

 • HP EliteDisplay E243m 23.8 inch Monitor
 • HP EliteDisplay E273m 27 inch Monitor

Docking displays
Ambieer en behaal maximale efficiëntie via deze monitors met ingebouwde dockingoplossingen.

 • HP EliteDisplay E223d 21.5 inch Docking Monitor
 • HP EliteDisplay E243d 23.8 inch Docking Monitor
 • HP EliteDisplay E273d 27 inch Docking Monitor

Manageability displays
Verdeel en heers met deze geavanceerde displays en maak het plaatje compleet.

 • HP E24d G4 FHD Advanced Docking Monitor
 • HP E27d G4 QHD Advanced Docking Monitor

Curved displays
Eén groot scherm om zonder storende factoren vlot te kunnen werken.

 • HP EliteDisplay E273q 27 inch Monitor
 • HP EliteDisplay E324q 31.5 inch QHD Monitor
 • HP E344c 34 inch Curved Monitor
 • HP S430c 43.4 inch Curved Ultrawide Monitor
 

Ontdek de verscheidenheid aan displays en laat je betoveren door deze stijlvolle devices!


HP Dockings

Vliegensvlug connecteren en aan de slag

Om werknemers nog mobieler te laten werken, ontwikkelde HP dockings die opvallen door hun praktische functionaliteit en die tegelijkertijd onopvallend zijn door hun gladde, gestroomlijnde vorm. In een oogopslag sluit je jouw device aan op deze zeer geavanceerde dockings en ben je vliegensvlug geconnecteerd om weer aan het werk te gaan.

 

Kun je ook niet wachten om meer te weten te komen van dit staaltje technologie? Kijk dan als de bliksem naar het filmpje!

Blogs

The remote work wake-up call: What we all need now

The new working-from-home reality requires business leaders and companies do everything they can to set their employees up for success.

HP EliteDisplays

Niets doet nog terugdenken aan de vaste schermen van weleer zodra je kennismaakt met de HP Elite Displays. Vanuit de filosofie alles kan werden deze verschillende soorten displays ontworpen. Iedere taak zijn specifieke monitor.

Ontdek meer

HP Dockings

Krijg je er ook de kriebels van als je een wirwar aan kabels ziet? Wil je meer werkruimte creëren én jouw beste beentje voorzetten voor een clean desk? Dat is allemaal mogelijk met de handige HP Dockings!

Ontdek meer

Reference case

In 2019 opende Cegeka in Hasselt zijn nieuwe business lounge. Deze lounge beantwoordt aan het concept van Activity Based Workplace: werkruimtes creëren die specifiek zijn ingericht om bepaalde taken uit te voeren. Voor een brainstorm met meerdere collega’s heb je nu eenmaal een andere omgeving nodig dan voor een ruimte om rustig aan een presentatie te werken.

 

 
 

Thuiswerken

Nooit eerder werkten we zoveel van thuis . Nooit eerder zochten we zo ijverig naar e en evenwicht tussen thuiswerk en gezin . Want ook in onze home office willen we veilig en productief wer ken . En technologie kan hierbij helpen ....