Office of the Future

Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
  • Kies uw taal:  

Shaping the Office of the Future

Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen of trends, zoals generatie Z op de werkvloer, mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook meer burn-outs, leiden ertoe dat werkgevers zich meer moeten gaan focussen op het aanbieden van een 'modern workplace' aan hun werknemers. Dit is niet langer enkel een desk op kantoor, maar ook een home office of on-the-road office.

De evolutie en transformatie van de werkplek is erop gericht om een steeds diverser personeelsbestand alles te bieden wat ze nodig hebben om hun volledige potentieel te kunnen ontplooien, betrokkenheid te creëren en samen te werken. Organisaties moeten werknemers voorzien van naadloze en veilige ervaringen die geen belemmering vormen voor productiviteit, inspiratie en het uitwisselen van ideeën.

Hurtling towards the Office of the Future

Download whitepaper

In 2019 toerde HP met een mobiel Office of the Future door België en Luxemburg. De video impressie kan je hier herbekijken.

Zowel de workforce, de workplace als workstyles veranderen. Lees alles over de trends die dit veroorzaken en hoe er optimaal op inspelen.

Vijf pijlers

Van zowel kleine als grote organisaties, start-ups als eeuwelingen wordt vandaag een aantal zelfde zaken verwacht. Zo moeten ze onder andere persoonlijk zijn, vernieuwend, hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen ... Technologie kan hierbij een handje helpen.

Persoonlijk

Voor het eerst werken er vier generaties zij aan zij. Iedere generatie met haar eigen achtergrond, haar eigen wereldbeeld, haar eigen verwachtingen, ook op het vlak van technologie. Maar hoe ondersteun je iedereen op een gepersonaliseerde manier, met oplossingen die precies zijn afgestemd op hun specifieke noden om hun volledig potentieel te benutten?

Ontdek meer

Verbonden

Werknemers zitten niet meer de hele dag aan dezelfde desk. In een moderne organisatie hebben velen meerdere en verschillende verantwoordelijkheden. Ze bereiden een presentatie voor, hebben nadien een one-to-one, duiken vervolgens in hun mails en sluiten de dag af met een video-call. De volgende dag wordt er van thuis gewerkt. Hoe zorg je ervoor dat iedereen 'connected' is?

Ontdek meer

Veilig

We werken op steeds meer verschillende plaatsen: op kantoor, thuis, in een co-working place, bij een klant … en maken gebruik van steeds meer verschillende toestellen die allemaal met elkaar zijn verbonden. Bovendien loggen we in op meerdere private en publieke netwerken. Maar hoe zorg je ervoor dat dit niet de deur openzet voor cyber-attacks, fraude of verlies van data.

Ontdek meer

Innovatief

Een beter product of betere dienst op de markt brengen dan de concurrentie, bijna iedere organisatie is hiermee bezig. Uiteraard zijn de middelen hiervoor niet onuitputtelijk. Bovendien wordt de customer experience belangrijker. Big data, self-learning machines, VR en artificial intelligence helpen organisaties te vernieuwen, ook waar je het niet verwacht.

Ontdek meer

Verantwoordelijk

Organisaties zijn een deel van de maatschappij en moeten er dus ook mee zorg voor dragen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt gelukkig dan ook de norm. Met respect voor iedereen rondom ons, met oog voor de schaarse grondstoffen, met een algemene ecologische bekommernis ... Ook hier kan de keuze voor de juiste technologie een handje helpen voor een betere wereld.

Ontdek meer