Office of the Future

Van alle IT-investeringen gaan veruit de meeste naar cloud computing, en het belang blijft groeien.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
  • Kies uw taal:  

DaaS

Ben je op zoek naar een modern servicemodel dat de productiviteit van de werknemers verhoogt, zorgt voor efficiënte IT en een duidelijk overzicht geeft van de kosten? Kies dan resoluut voor Device as a Service (DaaS) van HP. Selecteer in de eerste plaats het plan dat het beste aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. Werk vervolgens zorgeloos en veilig op eender welke plaats met de juiste tools en ondersteuning ter beschikking. DaaS pas service!

Everything as a Service

Bedrijven kunnen niet zelf alle technologische innovaties op de voet volgen. Om steeds de juiste tools in handen te hebben (software, workflow, security …) moeten ze inzetten op strategische partnerships en services.

Download whitepaper

Optimize IT assets and resources

Door de versnippering van de werkplek (kantoor, home office, on the go, mobiele devices …) is het beheer van een IT-omgeving niet gemakkelijk meer. Met HP Device as a Service kan je naar een outsourcing-model gaan dat heel wat zorgen wegneemt.

Download whitepaper

Reference case

Managed Print Services

Wil je het printgedrag van de werknemers begrijpen en stroomlijnen om zo niet alleen de efficiëntie te verhogen, maar ook te besparen en mee te werken aan een gezondere wereld? Dan is Managed Print Services (MPS) van HP iets voor jou! Eerst maken we een grondige analyse, daarna stellen we een plan op en implementeren we dat ook. Tot slot beheren we dit optimalisatieproces en sturen we bij waar nodig. MPS, dat is bewust leven in het nu en denken aan de toekomst!

HP Managed Print Services

Met HP Managed Print Services kan je de operationele efficiëntie van je printpark verhogen. Met een plan op maat van jouw bedrijf ben je zeker van een correct budget voor de diensten dat je echt nodig hebt.

Download whitepaper

HP Managed Print Services
Topic of Influence: Global

HP werkt voor wereldwijde organisaties die hun printgedrag- en park in kaart willen brengen en bijgevolg ook willen verbeteren. De globale aanpak is zeer flexibel en kan eenvoudig aangepast worden aan de unieke vereisten van een bepaalde regio.

Download whitepaper

HP Managed Print Services
Topic of Influence: Mobility

Werknemers werken steeds mobieler. Ze willen op de meest efficiënte manier kunnen werken op de beste devices. HP heeft die boodschap goed begrepen en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er vanop eender welke locatie en vanop eender welk device geprint kan worden.

Download whitepaper