Office of the Future

Door de behoeften van je medewerkers in kaart te brengen, ontdek je wat er nodig is voor de ideale werkplek.

Kom in contact met HP

HP raadt Windows 10 Pro aan voor bedrijven
Powered by Intel®
 • Kies uw taal:  

De individuen van jouw organisatie

Een persoonlijke aanpak is niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven. Wat denk je van een notebook afgestemd op de gebruiker in plaats van een one-size-fits-all? Individuele apparaten die aangepast zijn aan ieder profiel; rekening houdend met de specifieke verantwoordelijkheden, taken, manier van werken en persoonlijkheid van de gebruiker. HP helpt je mee op weg door het schetsen van een aantal mogelijke profielen.

De beste apparaten in de wereld werken met Windows 10 Pro.

Core Performer

HP EliteBook x360

Ideaal voor wie belang hecht aan elegantie en mobiliteit. Schitterend ontwerp met convertible notebook en Intel® Core™ i7 processor.

Ontdek meer

Mobile Performer

HP Dragonfly

Ideaal voor wie vaak on the road is. De ongelooflijk lichte HP Elite Dragonfly met Intel® Core™ vPro® processor is een prachtig ontworpen x360 convertible notebook met touchscreen.

Ontdek meer

Number Cruncher

HP ZBook

Ideaal voor architecten en grafisch vormgevers om grote bestanden te verwerken zonder prestatieverlies. De HP ZBook met Intel® Core™ i9 processor laat je toe overal geconnecteerd te zijn.

Ontdek meer

Creative

HP ZBook Studio x360

Ideaal voor creatieve breinen die een krachtig device nodig hebben om met meerdere apps tegelijkertijd te werken op een snelle en vlotte manier.

Ontdek meer

Reference cases

Plaatsonafhankelijk werken beperkt zich niet enkel tot thuis werken, maar eender waar je maar kan. Co-working spaces zoals Corda Campus in Hasselt spelen hierop in door ruimtes aan te bieden waar je je even kan terugtrekken om te werken of te vergaderen. En met de juiste technologie (lichte en krachtige notebook, draagbaar tweede scherm, compacte muis) kan je werken waar je wil.

CityCubes, een onafhankelijk marketingbureau gespecialiseerd in pop-up marketing en merkactivatie, haalde heel wat voordeel uit een doordacht IT-ecosysteem. Voordien was geen enkel apparaat in het kantoor hetzelfde, er werd dubbel betaald voor dezelfde software en er was vooraf niet nagedacht over het type toestel dat het beste aansluit bij de functie van de werknemer.

Whitepapers

Are you ready for the jobs of the future?

In de toekomst zullen automatisering en nieuwe technologieën alleen maar belangrijker worden op de werkvloer. Werknemers moeten erop worden voorbereid om naast en met deze technologieën te kunnen werken.

Download whitepaper

Vier generaties op de werkvloer

De professioneel actieve bevolking wordt steeds ouder. Tegelijk komt de jongste generatie – met andere opvattingen – ook op de werkvloer. Bedrijven die erin slagen ieders sterktes naar boven te laten komen, zullen het meest productief en competitief blijken.

Download whitepaper

Workforce of tomorrow

Voor Gen Z is technologie gewoon part of life. Ze zijn ermee opgegroeid, het is verweven in elk aspect van hun leven. Die realiteit trekt zich door naar de werkplek: ze verwachten niet minder dan een work-life-blend ondersteund door de juiste technologie.

Download whitepaper

Gemaakt voor succes

Laat niets je in de weg staan

Begin je de werkdag graag aan de flexdesk al grasduinend door de nieuwe e-mails via het praktische touchscreen? Heb je daarna een one-to-one in de vergaderzaal met aansluitend een brainstormsessie in open lucht? Zet je vervolgens jouw hersenspinsels even op een rijtje terwijl je via de loepzuivere audio luistert naar jouw favoriete song? Dit alles kan met deze convertible notebook met ultraheldere display die omstanders geen inkijk gunt in jouw fantastische ideeën dankzij de geïntegreerde beveiligings- en privacyfuncties.

Meer informatie

HP EliteBook x360

 • Intel® Core™ i7 processor
 • Windows 10 Pro
 • Duurzame energiebron
 • Convertible notebook
 • Geef meekijkers geen kans
 • Audio van Bang & Olufsen
Kom in contact met HP

 

 

Ook benieuwd naar dit schitterend en elegant stukje design? Klik, kijk en ervaar!


Lighter than air

Easy on the go

Sneller dan het licht, dat kennen we allemaal. Maar wist je ook dat een notebook kan aanvoelen alsof hij minder weegt dan lucht? De HP Dragonfly neem je zó ergens mee naartoe. Of dat nu naar een flexwerkplek is waar je een namiddagje focustijd voorziet of dat je dit prachtig ontworpen stuk magnesium meetroont naar een klant om samen op het heldere touchscreen een presentatie te doorlopen. Maak indruk op alles en iedereen en pronk met de diamond-cut accenten en iconische kleur van dit device.

Meer informatie

HP Dragonfly

 • Intel® Core™ i7 vPro™ processor
 • Windows 10 Pro
 • Handig mee te nemen
 • Zeer lichte convertible
 • Audio van Bang & Olufsen
Kom in contact met HP

 

 

Ook benieuwd naar deze ultralichte convertible? Neem een kijkje en laat je verrassen door dit lichtgewicht!


Een echte krachtpatser

Uitzonderlijke prestaties

Ben je op zoek naar een robuust device dat aan een razendsnel tempo topprestaties kan leveren en dat zónder enig prestatieverlies? Dan zit je helemaal goed bij de HP ZBook dat een krachtig, intelligent gebouwd workstation is; speciaal voor veeleisende gebruikers zoals grafisch vormgevers en architecten. Bovendien zorgt het fraaie en innovatieve design voor een zeer stijlvolle en uiterst professionele look. Werk op eender welke plaats met deze krachtige notebook en versterk zo jouw geweldige ideeën!

Meer informatie

HP ZBook

 • Intel® Core™ i9 processor
 • Windows 10 Pro
 • Langere batterijlevensduur
 • Krachtig device
 • Video processing in no time
Kom in contact met HP

 

 

Ook benieuwd naar deze ultralichte convertible? Neem een kijkje en laat je verrassen door dit lichtgewicht!


Bekijk jouw werk van alle kanten

Professionele en veelzijdige prestaties

Als creatieveling ben je natuurlijk een polyvalente duizendpoot die behoefte heeft aan een krachtig, veelzijdig device dat jouw werktempo perfect kan volgen. De HP ZBook Studio x360 steunt jou moeiteloos van begin tot eind. Schets jouw idee makkelijk via de tabletstand van deze notebook, herbekijk jouw ontwerp door het device in de tentstand te zetten of werk je liever aan jouw desk met het device in de traditionele laptopstand? Ook dat kan met dit uiterst veelzijdige apparaat. Hoe je het ook wil, de HP ZBook Studio x360 kan het aan!

Meer informatie

HP ZBook Studio x360

 • Intel® Xeon® processor
 • Windows 10 Pro
 • NVIDIA® Quadro® 3D Graphics
 • Professionele prestaties in 360 graden
 • Batterij met lange levensduur
 • Krachtig device
Kom in contact met HP

 

 

Wil je dit uiterst veelzijdige device ook van alle kanten bewonderen? Aarzel niet en neem vlug een kijkje!