Office of the Future

Bij 40% van alle video conferences treden er problemen op met hard- of software. Het duurt gemiddeld 3 minuten om die op te lossen.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
  • Kies uw taal:  

Meeting rooms

We kennen de klassieker der meeting rooms allemaal: een eerder donkere ruimte gevuld met een vaste tafel en stoelen, vergezeld van een telefoon en flipchart waarop de beste ideeën vorm kregen. Later maakte de flipchart plaats voor een whiteboard en beamer. Anno 2020 gaan we nóg een stapje verder. We verwachten dat meeting rooms lichte, inspirerende en aanpasbare ruimtes zijn waarbij we gebruik maken van de beste conferencingsystemen om zo in de meest optimale omstandigheden te vergaderen. HP heeft die boodschap meer dan begrepen!


Succes verzekerd

Een feilloos verloop van jouw meeting

De HP Slice for Meeting Rooms is een zeer stijlvol device dat zorgt voor een stressvrije start van jouw meeting waardoor deze vlekkeloos verloopt. Bovendien kunnen deelnemers eenvoudig toegevoegd worden via het one-touch-screen om content te sharen. Daarnaast worden achtergrondgeluiden onderdrukt via de haarfijne technologie die zorgt voor een loepzuivere audio. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt HP Sure Start ervoor dat jouw BIOS elke 15 minuten gecheckt wordt op mogelijke aanvallen. All clear om efficiënte, duidelijke en veilige meetings te organiseren!

Meer informatie

HP Slice for Meeting Rooms

  • Windows 10 Pro 64
  • ENERGY STAR®-gecertificeerd
  • Geen dongels meer nodig
  • Content draadloos delen
  • Content efficiënt bewerken in real-time
 

Benieuwd naar de look & use van dit device? Verspil geen tijd en laat je overtuigen!

HP Slice for Meeting Rooms

Ideaal voor wie houdt van een stressvrije installatie en vlotte vergadering. Stijlvol ontwerp dat een nieuw elan geeft aan jouw meeting.

Ontdek meer

Whitepapers

Will better tech mean better meetings?

De tijd van vergaderen met enkel een whiteboard en notaschriftjes ligt al even achter ons. Maar welke hulpmiddelen zijn nu helemaal up-and-running, en welke evoluties zitten eraan te komen?

Download whitepaper

Holographic meetings

Voor conferencing technologie is teleconferencing met 3D hologrammen de heilige graal. Er wordt veel in geïnvesteerd, maar levert dat ook werkbare diensten op? Wat is de vooruitgang, wat houdt ons eventueel tegen?

Download whitepaper