Office of the Future

Elke dag worden er tussen de 6 en 11 miljoen nieuwe malware infecties vastgesteld.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
  • Kies uw taal:  

Zet in op veiligheid

Zonder cybersecurity is het Office of the Future al bij aanvang ten dode opgeschreven. Cybercrime kent immers geen grenzen en richt zich op de zwakste schakel in een netwerk.

IT zal dan ook moeten kijken naar het beveiligen van het hele netwerk, inclusief aangesloten notebooks en printers. Organisaties kunnen het zich immers absoluut niet veroorloven om zelfs maar één apparaat toe te staan dat dienst doet als toegangspunt voor een netwerkinbreuk, en werknemers moeten weten dat hun communicatie veilig en privé is.


Veiligheid boven alles

Zet hackers een hak

De hoeveelheid data die dagelijks verwerkt wordt is gigantisch. Ook jij wil jouw ruwe schetsen natuurlijk niet onmiddellijk wereldkundig maken, toch? Daarom is het enorm belangrijk om beveiliging hoog in het vaandel te dragen. HP heeft die boodschap goed begrepen door bij de HP Elite pc’s meer dan ooit in te zetten op beveiligingsfuncties en verschillende beschermingslagen onder, in en boven het beschermingssysteem. Dit zorgt voor een proactieve bescherming tegen dreigingen en een snel herstel na een eventueel beveiligingsprobleem.

Meer informatie

HP Privacy Camera
Deel alleen wat u wilt delen.

HP Multi-factor Authenticate
Uw vingerafdruk is uw wachtwoord.

HP Sure View Gen
Geef meekijkers geen kans.

HP Sure Sense
Intelligente bescherming tegen dreigingen.

HP Sure Click
Ga zorgeloos het internet op.

HP Endpoint Security Controller
Malware heeft geen schijn van kans.

HP Sure Start
Automatisch herstel na een firmware-aanval.

HP Sure Run
Zorg voor een optimale verdediging.

HP Sure Recover
Snel en eenvoudig herstel.

 

Genoeg gelezen en klaar om hier wat meer van te zien?


De veiligste printers ter wereld

Bescherm jouw data van begin tot eind

Het gevaar loert om de hoek en kan zich overal vestigen. Denk maar aan beveiligingsproblemen in apparaten, gegevens en documenten. Ook hier staat HP voor jou klaar! De HP Enterprise-printers en scanners kunnen malware detecteren en verhelpen. Zij beschikken namelijk over de enige upgradebare firmware in de sector waardoor in de loop der tijd nieuwe beveiligingsfuncties kunnen worden toegevoegd. Daarnaast zorgen de HP softwareoplossingen ervoor dat alleen geverifieerde gebruikers en devices toegang krijgen tot jouw printnetwerk. Highly Protected, toch?

Meer informatie

Lorem ipsum

 

Genoeg gelezen en klaar om hier wat meer van te zien?

Blogs

How to make working from home more secure

With so many employees now working remotely, businesses must move quickly to stave off cyber threats.

Computerbeveiliging

HP Elite pc’s zijn ontworpen met geharde beveiligingsfuncties om bescherming te bieden tegen cyberaanvallen, deze te detecteren en ervan te herstellen, zelfs nog voordat ze bekend worden.

Ontdek meer

Printerbeveiliging

Beveiligingsleemten die zich in jouw print- en scanomgeving bevinden. Vind veilige bedrijfsoplossingen om deze risico’s aan te pakken.

Ontdek meer

Veiligheidsbulletins

Snelle effectbeoordelingen en bijsturingsrespons voor kwetsbaarheden die de veiligheid van HP-producten aantasten.

Bekijk bulletins

Toonaangevend in de sector

Al meer dan twee decennia toont HP de sector de weg met investeringen in onderzoek, innovatie en ontwikkeling van standaarden om de lat in eindpuntbeveiliging hoger te leggen.

Meer weten

Certificeringen

Diensten en systemen van HP werden gecertificeerd conform erkende industriestandaarden.

Meer weten

Leiderschap, validering en testing door externe partijen

Onafhankelijke validering van HP-beveiliging.

Meer weten

Best practices in ontwikkeling van veilige software

HP-printersoftware werd ontwikkeld volgens hoge veiligheidsstandaarden.

Meer weten

HP Security Services

PRINTERS PC'S

HP Security Solutions

PRINTERS PC'S

Privacy

Meer weten
X

Toonaangevend in de sector

Er komt geen einde aan cyberaanvallen. Het tegendeel is waar, in volumes én in vorm. Endpointtoestellen zijn vaak de eerste verdedigingslijn voor data en resources van onschatbare waarde. Al meer dan twee decennia toont HP de sector de weg met investeringen in onderzoek, innovatie en ontwikkeling van standaarden. HP’s Security Lab focust op trendanalyse inzake aanvallen en verlegt de grenzen van state-of-the-art beveiliging voor eindpunt-ecosystemen.

Van traditionele IT-systemen en opkomende computingarchitecturen tot de voorhoede van digitale productiesystemen en 3D-printers: wij werken aan innovatie in cyberbeveiliging, voor vandaag en morgen. We willen gemoedsrust leveren tegenover de cybergevaren. We focussen op versterking van out-of-the-box garanties in onze producten en oplossingen met gebruiksvriendelijke, via hardware afgedwongen veiligheid, en een waaier van diensten die onze klanten helpen de controle te handhaven over hun steeds grotere en complexere toestellenpark en hun kostbare data.

Whitepapers

The face of cybersecurity in today’s workplace

De moderne werkplek met tal van digitale, mobiele mogelijkheden biedt veel voordelen voor bedrijven en werknemers, maar ook een gigantische uitdaging: hoe dit alles (toestellen en netwerken) beveiligd houden?

Download whitepaper

Security in the era of industry 4.0

De productie-industrie is een belangrijk target voor cybercriminelen. Deze sector draait immers vaak op verouderde OS en geeft aan niet voldoende kennis in huis te hebben om met securitydreigingen om te gaan, wat investeringen in nieuwe digitale technologieën niet bevordert.

Download whitepaper

A simple guide to the dark web

Bedrijfsdata zijn big business op het dark web. Cybercriminelen bieden er grof geld om bedrijfsgeheimen te pakken te krijgen. Er zijn manieren om je ertegen te wapenen, en gespecialiseerde IT-dienstverlening kan daarbij helpen.

Download whitepaper

Matching flexibility with security

De veiligheidsrisico’s die met plaatsonafhankelijk werken gepaard gaan, kan je op verschillende niveaus aanpakken. HP heeft een reeks beveiligingsfeatures die zijn ingebouwd in de hardware, als eerstelijnsbescherming.

Download whitepaper

Security at home

Thuiswerken zit steeds meer in de lift. Het is zaak er ook voor te zorgen dat er op een veilige manier van thuis uit gewerkt kan worden. HP gaat hierop in om te kijken of jouw onderneming hier volledig klaar voor is.

Download whitepaper

HP Remote Worker Cybersecurity Best Practices

In deze uitdagende tijden werken we meer van thuis. We moeten niet alleen zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne, maar ook voor een sterke cybersecurity-hygiëne. HP lijst praktische informatie op om jou hierbij te helpen.

Download whitepaper