Office of the Future

Tegen 2050 zal er – uitgedrukt in kilogram – meer plastic dan vis in de zee zijn.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
  • Kies uw taal:  

Samen sterk voor een gezondere wereld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de norm geworden voor alle moderne bedrijven. Toch blijft het vaak een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen dit engagement en de belangen van de organisatie. Vanuit zijn expertise en vanuit de overtuiging dat technologie bedrijven kan helpen om doelen in maatschappelijk verantwoord ondernemen te bereiken, schaart HP zich achter tal van initiatieven om deze uitdaging aan te gaan. Denk maar aan de duurzame en degelijke producten die HP aanbiedt, maar ook aan de verkleining van de ecologische voetafdruk van HP zelf door rekening te houden met de productcyclus.

Blogs

Een gezonde toekomst

De wetenschap gebruikt onze printertechnologie om razendsnel nieuwe farmaceutica te testen, voor een gezonder en langer leven voor ons allemaal.

Warpfactor 10

Met onze nieuwe printertechnologie print de NASA razendsnel procedures en missiekritische documenten in de ruimte.

Op (nieuw) leven en dood

Samen met de bedenker van het WONDER-project hebben wij een nieuwe aanpak voor geboortecentra bedacht die onnodige overlijdens tijdens de bevalling voorkomt.

Whitepapers

How to build a sustainable IT department

Wil jij er ook voor zorgen dat jouw IT-afdeling duurzamer wordt? Breng dan eerst je huidige situatie in kaart om te begrijpen waar je actuele ecologische voetafdruk vandaan komt. Daarna kun je een plan opstellen om zo mee te werken aan een betere wereld.

Download whitepaper

How to measure your carbon footprint with the HP Carbon Footprint Calculator

Er bestaan veel tools om jouw CO2-voetafdruk te berekenen. Het merendeel blijft echter zeer vaag en leert je niets nieuws. HP ontwikkelde echter een online tool die je een precieze berekening laat maken van jouw CO2-uitstoot.

Download whitepaper

The sustainability trends transforming business

Ondertussen beseffen we allemaal dat we vele jaren van onze planeet hebben genomen, maar niets hebben teruggegeven. Vandaag moeten we kijken naar de toekomst en ervoor zorgen dat er nog een toekomstig leven is. HP focust op 7 pijlers die hieraan kunnen bijdragen.

Download whitepaper

The war on plastic and how corporate social responsibility can play its part

We produceren massaal plastic waarvan de helft slechts één keer gebruikt wordt. De realiteit is hard en leert ons dat we onze oceanen volproppen met plastic. De EU kondigde een oorlog tegen plastic aan en wil tegen 2030 dat elke plastic verpakking herbruikbaar of recycleerbaar is.

Download whitepaper

The evolution of more sustainable print consumables

Vroeger dacht men niet na over het eventuele hergebruik van consumables. Zo ook niet bij printers en dus werden lege toners en cartridges gewoon weggegooid. HP lanceerde in 1991 het Planet Partners-programma dat aandacht geeft aan recyclage en hergebruik.

Download whitepaper

What these five graphics tell us about sustainability in business

Duurzaam ondernemen, het is de taak van ieder bedrijf net zoals het de verantwoordelijkheid van ieder individu is. We moeten er samen voor zorgen dat de volgende generaties kunnen leven. HP lijst 5 punten op die je als ankerpunt vast kunt leggen om duurzaam te ondernemen.

Download whitepaper