Office of the Future

In 2021 zal er wereldwijd voor 9,2 miljard dollar worden besteed aan zakelijke VR-toepassingen.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
 • Kies uw taal:  

VR solutions

Hoe vaak kreeg je vroeger niet te horen beeld je eens in ...? We wrongen ons in bochten om ons toch maar iets voor te kunnen stellen bij de situatie. Lang leve de 3D-beelden die jaren later vlot tot stand kwamen en waarbij we ons oog zeer bereidwillig lieten vallen op bijvoorbeeld een 3D-afdruk van onze nieuwe keuken. Vandaag gaan we echter nog een stapje verder en laten we ons de virtual reality wel bevallen. Even een kijkje nemen in de virtuele realiteit om echt feeling te krijgen en een correcte inschatting te kunnen maken. HP’s VR Solutions, een onmisbaar gegeven!


Een digitale arendsblik

Een klaar beeld voor al jouw visuals

Zie jij het eerder groots en ben je dus verknocht aan een groot extern scherm of ga jij voor een kleiner, draagbaar model dat je in no time meeneemt naar eender waar? Of sterker nog: een subliem, golvend ontwerp dat niets aan de verbeelding overlaat. Alles voor een betere inleving in je werk! Maak kennis met de verschillende modellen.

Meer informatie

Collaboration displays
Samenwerken (ook online) was nog nooit zo prettig! Prima beeld en geluid.

 • HP EliteDisplay E243m 23.8 inch Monitor
 • HP EliteDisplay E273m 27 inch Monitor

Docking displays
Ambieer en behaal maximale efficiëntie via deze monitors met ingebouwde dockingoplossingen.

 • HP EliteDisplay E223d 21.5 inch Docking Monitor
 • HP EliteDisplay E243d 23.8 inch Docking Monitor
 • HP EliteDisplay E273d 27 inch Docking Monitor

Manageability displays
Verdeel en heers met deze geavanceerde displays en maak het plaatje compleet.

 • HP E24d G4 FHD Advanced Docking Monitor
 • HP E27d G4 QHD Advanced Docking Monitor

Curved displays
Eén groot scherm om zonder storende factoren vlot te kunnen werken.

 • HP EliteDisplay E273q 27 inch Monitor
 • HP EliteDisplay E324q 31.5 inch QHD Monitor
 • HP E344c 34 inch Curved Monitor
 • HP S430c 43.4 inch Curved Ultrawide Monitor
 

Ontdek de verscheidenheid aan displays en laat je betoveren door deze stijlvolle devices!


HP Dockings

Vliegensvlug connecteren en aan de slag

Om werknemers nog mobieler te laten werken, ontwikkelde HP dockings die opvallen door hun praktische functionaliteit en die tegelijkertijd onopvallend zijn door hun gladde, gestroomlijnde vorm. In een oogopslag sluit je jouw device aan op deze zeer geavanceerde dockings en ben je vliegensvlug geconnecteerd om weer aan het werk te gaan.

 

Kun je ook niet wachten om meer te weten te komen van dit staaltje technologie? Kijk dan als de bliksem naar het filmpje!

Blogs

Red de olifant

Wij helpen natuurbeschermers bij het redden van de Afrikaanse olifant.

Whitepapers

HP VR Workstations

VR is de toekomst

De HP Z Workstations voor Virtual Reality bieden je dé ultieme kracht om VR-content en een geweldige ervaring te creëren. Dit kan onder andere met de Backpack-pc die één van HP’s krachtigste VR-pc’s is en die je een enorme bewegingsvrijheid bezorgt. Of wat dacht je van de HP ZBook 17, een draagbare krachtpatser die je overal mee naartoe kunt nemen? Toch eerder honkvast? Geen probleem. Ook daar heeft HP dé oplossing voor met de HP Z Desktop workstations.

Ontdek meer

HP Reverb

Prikkel jouw zintuigen

Maak jouw VR-ervaring nóg intenser door gebruik te maken van de HP Reverb; een superlichte headset die heel gestroomlijnd en bovendien ook zeer comfortabel is. De HP Reverb heeft een hogere resolutie dan eender welke andere VR-headset. Daardoor beleef je jouw content ten volle en komen eventuele onvolkomenheden naar de oppervlakte. Prikkel jouw zintuigen met dit lichte, kleine en stijlvolle device.

Ontdek meer

Reference case

Pami ontwerpt inspirerende kantoorconcepten. Pami gebruikt de VR-oplossing van HP als sales-tool: met VR kunnen klanten virtueel rondwandelen in hun nieuwe kantoorinrichting nog voor ze is afgewerkt. Hierdoor worden ze veel sterker betrokken bij het concept dan enkel met 2D- of 3D-schetsen, worden werkpunten duidelijker zichtbaar en kan de voortgang van het project worden versneld.

Whitepapers

Designing new business realities

Na jaren van research & development vindt VR eindelijk zijn weg naar professionele toepassingen. VR biedt vaak een oplossing voor beperkingen die er in het echte leven wel zijn, zoals plaatsgebrek of visualiseren van complexe concepten.

Download whitepaper

The optimized employee of the future

Machine Learning en Artificial Intelligence zijn volwassen geworden. Ze kunnen worden ingezet om workflows of computerprocessen te automatiseren, zodat menselijke capaciteit kan worden ingezet voor meer high-value taken.

Download whitepaper