Office of the Future

Meer dan 50% van de beroepsbevolking bestaat uit mensen voor wie technologie niet alleen nuttig is, maar simpelweg een manier van leven.

Kom in contact met HP

Powered by Intel®
  • Kies uw taal:  

De werknemer staat centraal

Meer dan de helft van alle werknemers zijn Millenials en Gen Z’ers. En zeker deze laatsten zien flexibiliteit als de norm, remote-working en een naadloze versmelting van werk en privéleven horen daar onlosmakelijk bij. Elke organisatie die blijft aandringen op een traditionele 9-to-5 werkdag zal het dan ook steeds moeilijker krijgen om toptalent aan te trekken en te houden.

Daarnaast verwachten ze dat hen moderne tools en technologieën ter beschikking worden gesteld. Voor Millennials en Gen Z’ers betekent dit niet alleen het aanbieden van functionele apparaten. Ze zien apparaten als een verlengstuk van hun eigen persoonlijkheid en willen dat ze uitstralen wie ze zijn – of ze nu op kantoor, in een koffieshop of in hun woonkamer zijn. Zo zegt meer dan de helft (52 procent) van de ondervraagde Millennials dat design belangrijk is bij het kiezen van een pc.

Individuen in jouw organisatie

Iedereen is anders en uniek. Elk individu heeft andere verwachtingen, maakt andere keuzes. Ook op het gebied van technologie. Waarom zouden we iedereen voorzien van hetzelfde device? Met respect voor die eigenheid stelt HP een aantal profielen voor om jou op weg te helpen de beste devices voor elk individu te kiezen.

Lees meer

Value of Paper

Hoewel we steeds meer digitaliseren, blijft papier zijn kracht behouden. We verkiezen bijvoorbeeld nog steeds papier als we ingewikkelde content ten volle willen begrijpen. Wist je trouwens dat we gewoonweg meer onthouden als we iets op papier zien staan? Om nog maar te zwijgen van de nostalgie die een mooi notitieboekje oproept.

Lees meer

HP Services

Bedrijven en bijgevolg ook hun werknemers worden steeds flexibeler, mobieler en efficiënter. Om die dynamische tred aan te houden is een goede ondersteuning op IT-gebied nodig. HP biedt services aan waarbij het bedrijven helpt met hun IT-omgeving gaande van apparatuurbeheer tot het in kaart brengen van het printgedrag in de onderneming.

Lees meer